Wie zijn wij? Maak kennis met onze adviseurs

Antoinette Wieman from Bizaline

Antoinette Wieman

Managing partner

Samen bepalen we welke digitale ondersteuning jouw programma nodig heeft en jouw team aankan. Zo help ik jou en je team om meer grip te krijgen op je doelen en projecten. We maken een einde aan saaie routineklussen!

Edward van der Kolk

Managing partner

Iedereen kan gelukkig zijn en gemotiveerd als je weet waar je aan bijdraagt, dat is mijn overtuiging. Ik help organisaties om een strategisch doel helder neer te zetten en samenhang tussen inspanningen en prestaties te laten zien. Samen zetten we een proces neer om de uitvoering daarvan stap voor stap te professionaliseren.

Natalie Stanic

Adviseur

Vanuit mijn achtergrond als econoom help ik organisaties in het publieke domein om hun programma’s te structureren, hoofd- en bijzaken te onderscheiden en bij te dragen aan een uitvoerbaar programma. Ik vind het heerlijk om stukken te schrijven die de kern van de zaak helder weergeven zodat teams en opdrachtgevers hierop verder kunnen bouwen.

Thomas Jans

Accountmanager & OGSM-consultant

Veranderen gaat altijd over mensen. Als gesprekspartner ga ik samen met relaties op zoek naar innovatieve oplossingen om verder te komen. Hierbij heb ik oog voor zowel de menselijke als procesmatige kant.

Witold van Ratingen

Communications Consultant

Bij mijn filosofie-opleiding heb ik scherp leren denken en formuleren. Ik zet die vaardigheden graag in om gemeenten te helpen om ambitieuze doelen voor burgers en voor Nederland te realiseren.

Winnie Meijer

Management consultant

Samen brengen we het vraagstuk in kaart om vervolgens te kijken welke oplossing bij jullie past. Plezierig en no-nonsense, daar kun je bij mij op rekenen.

Caterina Maluenda

OGSM Coach

Als programmamanager kun je soms wat extra handjes gebruiken om processen te verbeteren. Ik help met de praktische zaken om dit voor elkaar te krijgen.

Karina Camacho

Designer

Ik breng programma’s tot leven door ze te visualiseren. Het is mijn insteek om emotie over te dragen, zodat teams echt betrokken raken en ervoor gaan. Het liefst met een knipoog en speelsheid.

Een team van developers

Een wereldwijd team van software-ontwikkelaars waarborgt 24/7 de continuïteit en stabiliteit van onze software.

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Maak dan gebruik van ons eenvoudige Bel-me-terug-formulier.
Stuur ons je gegevens toe en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de Training Doelenboom & OGSM

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de Pilot Programmamonitoring en training

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.